08-08-16

City heat.

Clint Eastwood, Burt Reynolds,1984,robert davi,Rip TornKansas City in de jaren '30. Privé-detective Mike Murphy's partner wordt op een gruwelijke wijze om het leven gebracht, wanneer hij probeerde om een gangster af te persen met zijn geheime rekening. Luitenant Speer en zijn ex-collega Murphy gaan samen de strijd aan met de maffia, hoewel ze elkaar totaal niet mogen.

1984

18:56 Gepost door Helliwood-man in DVD | Permalink | Commentaren (0) | Tags: clint eastwood, burt reynolds, 1984, robert davi, rip torn |  Facebook |

21-01-15

Sin City 2: A dame to kill for.

Comicbook verfilming.

2.jpg

 

Ava Lord heeft haar man Dwight verraden, een punt achter hun relatie gezet en hem verlaten voor een rijkere man. Jaren later keert Ava terug naar Dwight en beweert dat ze misbruikt wordt in haar huwelijk en vraagt hem te helpen. Wanneer Ava echter Dwight op laat draaien voor de moord op haar man probeert Dwight samen met Marv zijn naam te zuiveren.

2014

15-12-14

The Expendables 2.

2012,

 De louche CIA agent Church (Bruce Willis) stuurt de Expendables, een groep huurlingen, opnieuw op een gevaarlijke missie. De groep moet een vermist pakketje zien terug te krijgen bij het agentschap. Het pakketje is echter in Gazak, een door oorlog verscheurd Oost-Europees land. De missie loopt in het honderd wanneer blijkt dat een andere groep huurlingen, de Sangunaires, dezelfde opdracht probeert uit te voeren.

 

2012

14-12-14

The Expendables.

expendables

'The Expendables’ zijn huurlingen noch geheim agenten. Ze kiezen zelf hun missies en zijn aan niets of niemand gebonden. Ze wagen hun leven niet voor het geld of voor de roem, maar omdat ze hopeloze, gruwelijke toestanden uit de wereld willen helpen. Wanneer de Verenigde Staten en enkele andere landen hen vragen om een corrupte Zuid-Amerikaanse dictator te elimineren die zijn land in een puinhoop heeft veranderd, happen ze toch toe...

2010

13-11-14

Escape plan.

escape plan

Ray Breslin is 's werelds meest vooraanstaande persoon als het gaat om veiligheid. Hij heeft elke gevangenis nauwkeurig geanalyseerd en is tevens getraind op een enorme hoeveelheid overlevingstechnieken, zodat hij kan werken aan de best beveiligde gevangenissen ooit, waaruit ontsnappen onmogelijk is. Maar dan belandt hij in de gevangenis die hij ooit zelf ontwierp. Ray doet er alles aan om te ontsnappen, en gaat op zoek naar de persoon die er voor zorgde dat hij zelf achter de tralies verdween.

2013

27-11-13

Welcome to the punch.

2013, James McAvoy, Mark Strong,Andrea RiseboroughDe voormalige crimineel Jacob Sternwood (Mark Strong) wordt gedwongen terug te keren naar Londen vanuit zijn schuilplaats in IJsland wanneer zijn zoon betrokken is bij een overval die misgelopen is. Dit geeft de verbeten rechercheur Max Lewinsky (James McAvoy) een laatste kans om de man waar hij altijd achteraan heeft gezeten op te pakken.

2013

20:51 Gepost door Helliwood-man in DVD | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 2013, james mcavoy, mark strong, andrea riseborough |  Facebook |

08-08-13

G.I.Joe (2): retaliation.

g.i.joe,

 Het G.I. Joe team moet het opnemen tegen Zartan, Storm Shadow en Firefly. Zartan is vermomd als president van de Verenigde Staten en heeft nu alle wereldleiders in zijn broekzak, met als gevolg een naderende wereldoorlog waar vele onschuldigen het slachtoffer van gaan worden. Tevens beschikt hij over een aantal nieuwe handlangers die het G.I. Joe team moeten uitschakelen.

2013

18-02-13

Princess of thieves.

princess of thievesGwyn is net zo rebels als haar vader Robin Of Locksley en schiet even handig met pijl en boog. Wanneer haar moeder Lady Marion sterft en haar vader op kruistocht is, staat Gwyn er alleen voor. Haar enige vriend is de simpele Froderick, die duidelijk een oogje op haar heeft.

Tijdens de kruistocht komt koning Richard I van Engeland om het leven. Robin keert terug naar Engeland om erop toe te zien dat een rechtschapen man de troon overneemt. Hij wordt echter gevangen door de sheriff van Nottingham en Jan zonder Land, die de troon weer probeert over te nemen. Gwyn neemt de wapens tegen Koning Jan op, net zoals haar vader dat jaren eerder al eens had gedaan.

Op een dag ontmoet ze prins Philip, de zoon van Koning Richard die zich lange tijd had teruggetrokken in Frankrijk maar nu terug is gekomen om zijn troon op te eisen. Gwyn moet hem beschermen tegen Koning Jan. Tevens slaan de twee de handen ineen om Robin Hood te bevrijden.

 

2001

22:12 Gepost door Helliwood-man in DVD | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 2001, malcolm mcdowell, keira knightley |  Facebook |

22-07-12

American Ninja.

1985,michael dudikoff,steve james,judie aronsonDe Amerikaanse soldaat Joe Armstrong, zeer bedreven in Oosterse vechttechnieken, probeert in zijn eentje een groep huurlingen op de Filipijnen te overmeesteren.

 

1985

00:06 Gepost door Helliwood-man in AMERICAN NINJA, DVD | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 1985, michael dudikoff, steve james, judie aronson |  Facebook |

21-07-12

American Ninja 2: The confrontation

american ninjaJoe Armstrong en Jackson komen er achter dat op een klein Caribisch eiland, een hoop Amerikaanse mariniers verdwijnen. Ze schijnen gekidnapped te zijn door mannen in zwarte pakken. Gelukkig zijn Armstrong en Jackson er om te hulp te schieten. Het blijkt dat ninja's de mariniers gekidnapped hebben. De mariniers worden genetisch gemanipuleerd tot superninja's.

1987

20-07-12

American Ninja 3: Blood hunt.

David Bradley, Steve James, Marjoe Gortner, Michele B. Chan,1989

Jackson is terug, met een nieuwe partner, karate-kampioen Sean. Samen moeten ze het opnemen tegen een dodelijke terrorist, 'The Cobra', die Sean geinfecteerd heeft met een virus. Sean en Jackson hebben geen keus en zullen moeten vechten tegen Cobra en zijn ninja's.

1989

19-07-12

American Ninja 4: The annihilation.

1990,michael dudikoff,david bradley,james boothCIA agent Sean Davidson en zijn hulpje Carl moeten het opnemen tegen de sadistische Britse ex-soldaat Mulgrew, om een stel gevangengenomen Delta Force Commando's te redden. Als Sean, Carl en de mooie dokter, Sarah, in problemen komen, komt Joe Armstrong te hulp om de snode plannen van Mulgrew te stoppen.

 

1990

17:04 Gepost door Helliwood-man in AMERICAN NINJA, DVD | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 1990, michael dudikoff, david bradley, james booth |  Facebook |

18-06-12

Mission: impossible (4): Ghost protocol.

mission impossible

 Geheim agent Ethan Hunt en zijn teamleden worden opgeroepen door de president om terecht te staan voor een fatale explosie die is ontstaan in het Kremlin gebouw in Moskou, waar zij bezig waren met een topgeheime missie. Hunt is vastberaden om zijn onschuld te bewijzen en die van zijn team, echter moet hij op de vlucht gaan voor de Amerikaanse en Russische autoriteiten om dat te kunnen doen. Terwijl hij opgejaagd wordt door een ambitieuze agent (Renner) die Hunt zelf heeft opgeleid, moet hij niet alleen zijn onschuld zien te bewijzen, maar ook een nucleaire oorlog zien te voorkomen tussen de twee landen.

2011

27-12-11

Kuifje: De blauwe sinaasappels + Het geheim van Het Gulden Vlies.

kuifje, tintin- In Kuifje en het Geheim van het Gulden Vlies schieten Kuifje en Bobby hun vriend Kapitein Haddock te hulp die een mysterieus schip heeft geërfd.
- In Kuifje en de Blauwe Sinaasappels staan Kuifje en Bobby voor een mysterie als de nieuwe vrucht wordt gestolen.

1961

16:12 Gepost door Helliwood-man in DVD | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 1961, jean-pierre talbot |  Facebook |

30-10-10

The A-team. - Blu-ray -

0 a-team.JPG

Een groep Irak-veteranen is op de vlucht voor het Amerikaanse leger. Deze groep, die bekend staat als 'The A-Team', probeert zo snel mogelijk hun naam te zuiveren, omdat ze ten onrechte te boek staan als gevaarlijke criminelen. Ze worden beschuldigd van een ernstige misdaad die ze niet begaan hebben.

 

2010

 

14-08-10

G-Force. - Blu-ray -

0 g-force.JPG
De Amerikaanse overheid heeft in het besloten een ultra geheim project te starten om dieren te trainen tot superspionnen, en zo spionagewerk te verrichten. Bewapend met de nieuwste technische en meest geavanceerde spionageapparatuur gaan ze op pad en zo ontdekken de getrainde cavia’s die zich zelf de naam "G-Force" hebben gegeven dat het lot van de hele wereld in hun kleine pootjes ligt. Het dus aan het spionageteam G-Force om een plan te stoppen van een gestoorde miljardair die de wereld wil overnemen met huishoudelijke apparaten. Juist als G-Force te strijde wil gaan heft de FBI de geheime G-Force eenheid op, want hun baas en trainer handelde zonder orders. Uiteraard laten G-Force dit niet opzich zitten, en gaan dus met de FBI op hun hielen, het conflict aan in een race tegen de klok om de wereld te redden.
De caviaspionagegroep G-Force bestaat uit: Darwin, de teamleider die hoe dan ook voor iedere missie wil slagen. Blaster, een op hol geslagen wapenexpert, eigenwijs en met een grote voorliefde voor alles wat extreem is. Juarez, niet alleen een sexy dame maar ook een ervaren vechtsportster. Verder wordt het caviateam versterkt door de verkenningsvlieg Mooch en superspeurneus Speckles de mol die tevens de computer- en informatiespecialist van het team is. Maar is dit genoeg om de wereld te redden?


2009

14:24 Gepost door Helliwood-man in BLU-RAY, DVD | Permalink | Commentaren (0) | Tags: nicolas cage, penélope cruz, bd, tracy morgan |  Facebook |

26-06-10

Inferno. (aka: Desert heat)

1 inferno

Een pick-uptruck dendert door de bloedhete Nevada-woestijn, een stofwolk achterlatend. In de auto bevinden zich Matt, Jesse en Peter, de zonen van Ramsey Hogan, de leider van de alom gevreesde Hoganfamilie. Ramsey runt vanuit zijn goed beveiligde kamp in het woestijnstadje Inferno een misdaadsyndicaat. Inferno wordt niet alleen geterroriseerd door de gebroeders Hogan, maar ook door de Heathers, een groep jonge drugskoeriers. De Hoganbroers beledigen, beschieten en mishandelen Eddie Lomax op beestachtige wijze en laten hem vervolgens voor dood achter..

1999

16:33 Gepost door Helliwood-man in DVD | Permalink | Commentaren (0) | Tags: jean-claude van damme, 1999, danny trejo, gabrielle fitzpatrick |  Facebook |

29-03-10

Walking tall: The payback.

Tweede 'Walking tall' film.

2 WT

Nick (Kevin Sorbo) keert terug naar zijn geboorteplaats, nadat zijn vader is overleden in een mysterieus auto-ongeluk. Hij ontdekt als snel dat de bevolking van het ooit zo harmonieuze dorpje gebukt gaat onder het schrikbewind van een groep geweldadige criminelen. Nick's vader was de enige sheriff in de gemeente en nu hij er niet meer is, hebben de boeven vrij spel gekregen. Omdat Nick zijn geboorteplaats niet in de steek kan laten, onderneemt hij actie. Met de hulp van een paar oude vrienden en een FBI-agent, treedt Nick in de voetsporen van zijn vader en zet diens werk voort. Als Sheriff gaat Nick de strijd aan met de bende om het dorp weer veilig te maken. Met gevaar voor eigen leven vecht Nick terug. En hoe!

2007

03-02-10

The Scorpion King: Rise of a warrior.

Prequel op 'The Scorpion King' uit 2002.

2 sk

Beleef het ontstaan van de legende van de Scorpion King! Wanneer de jonge Mathayus er getuige van is hoe zijn vader vermoord wordt door de koning (Ultimate Fighting Championship winnaar Randy Couture), zint hij op wraak. Jaren later heeft hij zich ontpopt tot de meest gevreesde krijger van de Oude Wereld.

2008

31-01-10

Derailed.

1 derailed

Jacques Kristoff (Jean-Claude Van Damme) moet de aantrekkelijke hightech dievegge Galina Konstantin (Laura Harring) en haar geheime bagage - een nieuw en ultragevaarlijk virus - met de trein over de grens zien te brengen. Alles lijkt vlot te verlopen. Maar dan wordt het immense voertuig ingenomen door een bende meedogenloze terroristen, onder leiding van Mason Cole (Tomas Arana). Tot overmaat van ramp blijkt Jacques vrouw en twee kinderen ook aan boord te zijn. Een race tegen de klok ontplooid zich voor Jacques om de terroristen uit te schakelen en de vele passagiers te redden.


2002

11-01-10

Second in command.

0 jcvd

Sam Keenan is een beambte die uitgekozen is als 2de bevelhebber voor de ambassadeur van de V.S. bij een Amerikaanse ambassade in een kleine, turbulente Oost-Europese natie. Wanneer plaatselijke organisaties een staatsgreep proberen te plegen, neemt het hoofd van de natie toevlucht in de ambassade. Vervolgens wordt de ambassade door de goed bewapende organisaties aangevallen. Door deze aanval wordt de ambassadeur van de V.S. vermoord. Nu is het aan Keenan en het kleine leger van de ambassade, bestaande uit mariniers van de V.S., om de aanvallers te weren.

2005

23:24 Gepost door Helliwood-man in DVD | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 2005, jean-claude van damme, julie cox, william tapley |  Facebook |

08-11-09

Die hard 4.0 .

4 dh

John McClane (Bruce Willis) krijgt op een avond de opdracht op een computer-nerd, Matthew Farrell (Justin Long) te arresteren en binnen te brengen voor verhoor. Tot op het bureau geraken ze alvast niet, want vooraleer ze nog maar de deur uit zijn, hebben ze enkele salvo's machinegeweer, wat random schietwerk, een paar handgranaten en een lading C4 overleefd. Matthew Farrell is blijkbaar de enige overlevende hacker die was ingehuurd door een schimmig bedrijfje om de beveiligheid van hun systeem te testen. In werkelijkheid hebben de hackers de zaden gepland voor een "firesale", een golf-na-golf aanval waarbij alle nutsvoorzieningen in het land één voor één uitgeschakeld worden, met apocalyptische toestanden tot gevolg. Alleen ouwe roestbak McClane is niet onder de indruk van die digitale hokus-pokus, en hij gaat dan maar op zijn eentje op zoek naar het hoofd van de bende, een misnoegde ex-veiligheidsmedewerker Thomas Gabriel (Timothy Olyphant) die per sé het in zijn bol gestoken heeft om te bewijzen dat zijn post-9/11 plan beter was met een kleine praktische test, tevens het gedroomde alibi om de assets van de beurs in zijn eigen zakken te zuigen. John en Matt gaan de strijd aan, geholpen door wat wereldvreemde figuren zoals beroepsnerd The Warlock (Kevin Smith), die zijn geheime commandocentrum runt vanuit de kelder van zijn mammie, en ze binden de strijd aan met enkele gevaarlijke agenten van Gabriel, zoals de dodelijke ninja Mai (Maggie Q), die toch een maatje te klein blijkt voor McClane, maar erg veel scheelt het niet...

2007

21-03-09

D.O.A., dead or alive.

1 doa

De rijke Donovan (Eric Roberts) organiseert jaar na jaar de "Dead or Alive"-wedstrijd. Een prestigieuze gevechtcompetitie op een afgelegen exotisch eiland, tussen de beste vechtersbazen van de wereld. De Japanse prinses Kasumi is al een jaar op zoek naar haar vermiste broer en is er zeker van dat ze op het eiland van de gluiperige Donovan antwoorden zal vinden. Verder doen ook de Amerikaanse worstelaarster Tina (Jaime Pressly) en de Autralische dievegge Christie (Holly Valance) mee aan de competitie. Al snel beseffen al the girls dat het niet zomaar een wedstrijd zal worden. Eén ding is zeker: het wordt een gevecht op leven en dood!


2006

07-03-09

K-911.

Tweede K-9 film.

2 k9

Agent Dooley (James Belushi) en Duiste herder Jerry Lee zijn partners en lossen samen heel wat zaken op. Toch gat het niet meer zo vlot. De laatste 3 weken zijn er 3 gewapende over(aan)vallen geweest en tot 3x toe hebben Dooley en Jerry Lee de dader laten lopen. Dooley's baas heeft er genoeg van en besluit hen voor een lichamelijke controle te sturen. Bij de dierenarts valt een harde conclusie. Jerry Lee is gezond, maar wordt oud en daardoor is hij niet meer zo actief. Hij moet op een senioren dieet en rustig aan doen. Dit valt zwaar bij Dooley en hij besluit te gaan trainen, samen met Jerry Lee. Deze heeft n.l. 1 iets wat hij absoluut niet wil doen en dat is van af iets hoogs naar beneden springen.
Dooley's baas heeft nog een andere remedie gevonden om de aanvaller te pakken te krijgen. Dooley krijgt een partner en Jerry Lee ook. De jonge agente Welles en haar Dobermann Zeus moeten hem gaan helpen. Dooley staat hier nogal sceptisch tegenover en probeert ook van alles te doen om hen voor gek te laten staan. Samen zorgen ze er echter wel voor dat ze er achter komen wie de aanvaller is. Het blijkt een bekende te zijn van Dooley en zijn overleden vrouw Tracy. Een rancuneuze man die niet te stoppen is!

1999

17:38 Gepost door Helliwood-man in DVD | Permalink | Commentaren (0) | Tags: james belushi, christine tucci, k-9, 1999 |  Facebook |

K-9:P.I.

Derde K-9 film.

3 k9

Thomas Dooley en zijn viervoetige partner Jerry Lee zijn een paar uur verwijderd van hun pensioen. Maar dan vindt er een overval plaats bij een computerbedrijf en Dooley is een verdachte. Zijn pensioen wordt bevroren en hij kan niet anders dan de echte daders op te sporen en moet als P.I. (Private Investigator) te werk gaan. Dit resulteert uiteraard in vele hilarische momenten.

2003

17:34 Gepost door Helliwood-man in DVD | Permalink | Commentaren (0) | Tags: james belushi, 2003, k-9 |  Facebook |

23-02-09

De zusjes Kriegel.

1 kriegel

Drie zusjes die niets dan kattenkwaad uithalen belanden in een opvoedingstehuis waar ze ontdekken dat de directeur een handeltje heeft opgezet van ingewanden.

Videoclip:

2004

23-12-08

Rush hour.

1 rush

Een Chinese consul trekt naar de Verenigde Staten om een aantal Chinese artefacten ten toon te stellen die jarenlang in de handen waren van één of ander illuster maffia-persoon. Politieman Jackie Chan onderschepte de stukken alvorens ze verscheept werden en natuurlijk kan de Chinese maffia daar niet om lachen. Eenmaal in de Verenigde Staten aangekomen wordt het dochtertje van de consul gekidnapt en de FBI wordt onmiddellijk op de zaak gezet. De consul wil er iemand bij van z'n beste mensen en Jackie Chan wordt stante pede vanuit China overgevlogen. Natuuurlijk vindt de FBI dat hij in de weg zal lopen en daar komt Chris Tucker in het spel: hij krijgt namelijk de opdracht om Jackie Chan zoveel mogelijk van de zaak weg te houden. U had het natuurlijk al door dat beide heren het zo niet begrepen hadden en vanaf daar kan u het vervolg van de film al raden. Geen hoogstaande prent maar al bij al een gezellige avond cinema zonder al te veel uw hersenen te pijnigen.

1998

17:21 Gepost door Helliwood-man in DVD | Permalink | Commentaren (0) | Tags: rush hour, 1998, jackie chan, chris tucker, chris penn, elisabeth pe a |  Facebook |

Rush hour 2.

2 rush

Er wordt een bomaanslag op de Amerikaanse ambassade gepleegd. Op de vraag van kapitein Chin (Kenneth Tsang) worden agenten Lee (Jackie Chan) en Carter (Chris Tucker), die juist op vakantie zijn in Hong Kong, op de zaak gezet. Al gauw komen ze op het spoor van Ricky Tan (John Lone) en diens handlangster Hu Li (Zhang Ziyi). Ricky Tan is een lid van de Chinese maffia en tevens de ex-partner van Lee’s vermoorde vader. Als plots Ricky Tan vermoord wordt, worden Lee en Carter gedwongen op het vliegtuig gezet naar Los Angeles door agent Sterling (Harris Yulin). Maar als ze via undercoveragente Isabella (Roselyn Sanchez) ontdekken dat het hele zaakje rond vals geld draait, komen ze al gauw in Las Vegas terecht voor een explosieve climax!

2001

Rush hour 3.

3 rush

Inspecteur Lee is terug, samen met zijn eeuwige bondgenoot James Carter. In Rush Hour 3 reist het beroemde duo af naar Parijs om een wereldwijde criminele organisatie van de Chinese Triaden te stoppen en het leven van een oude vriendin Soo Yung, de nu volwassen dochter van Ambassadeur Han, te redden.

2007

09:39 Gepost door Helliwood-man in DVD | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 2007, rush hour, chris tucker, jackie chan, max von sydow |  Facebook |

The hunting party.

Deze DVD werd aangeboden bij de krant 'Het Laatste Nieuws' op 20/12/2008.

2 hunting

Een jonge Amerikaanse journalist, zijn doorgewinterde cameraman en een oudere in diskrediet gebrachte journalist reizen zonder toestemming af naar Bosnië-Herzegovina. Daar gaan ze op zoek naar de door de autoriteiten gezochte oorlogscrimineel Radovan Karadzic. Al snel ontstaan er gigantische problemen, wanneer ze aangezien worden voor een CIA-team en vervolgens achtervolgd worden door de gevaarlijke manschappen van Karadzic.


2008

09:31 Gepost door Helliwood-man in DVD | Permalink | Commentaren (0) | Tags: richard gere, terrence howard, jesse eisenberg, 2008, james brolin |  Facebook |