14-08-10

G-Force. - Blu-ray -

0 g-force.JPG
De Amerikaanse overheid heeft in het besloten een ultra geheim project te starten om dieren te trainen tot superspionnen, en zo spionagewerk te verrichten. Bewapend met de nieuwste technische en meest geavanceerde spionageapparatuur gaan ze op pad en zo ontdekken de getrainde cavia’s die zich zelf de naam "G-Force" hebben gegeven dat het lot van de hele wereld in hun kleine pootjes ligt. Het dus aan het spionageteam G-Force om een plan te stoppen van een gestoorde miljardair die de wereld wil overnemen met huishoudelijke apparaten. Juist als G-Force te strijde wil gaan heft de FBI de geheime G-Force eenheid op, want hun baas en trainer handelde zonder orders. Uiteraard laten G-Force dit niet opzich zitten, en gaan dus met de FBI op hun hielen, het conflict aan in een race tegen de klok om de wereld te redden.
De caviaspionagegroep G-Force bestaat uit: Darwin, de teamleider die hoe dan ook voor iedere missie wil slagen. Blaster, een op hol geslagen wapenexpert, eigenwijs en met een grote voorliefde voor alles wat extreem is. Juarez, niet alleen een sexy dame maar ook een ervaren vechtsportster. Verder wordt het caviateam versterkt door de verkenningsvlieg Mooch en superspeurneus Speckles de mol die tevens de computer- en informatiespecialist van het team is. Maar is dit genoeg om de wereld te redden?


2009

14:24 Gepost door Helliwood-man in BLU-RAY, DVD | Permalink | Commentaren (0) | Tags: nicolas cage, penélope cruz, bd, tracy morgan |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.