07-03-09

K-911.

Tweede K-9 film.

2 k9

Agent Dooley (James Belushi) en Duiste herder Jerry Lee zijn partners en lossen samen heel wat zaken op. Toch gat het niet meer zo vlot. De laatste 3 weken zijn er 3 gewapende over(aan)vallen geweest en tot 3x toe hebben Dooley en Jerry Lee de dader laten lopen. Dooley's baas heeft er genoeg van en besluit hen voor een lichamelijke controle te sturen. Bij de dierenarts valt een harde conclusie. Jerry Lee is gezond, maar wordt oud en daardoor is hij niet meer zo actief. Hij moet op een senioren dieet en rustig aan doen. Dit valt zwaar bij Dooley en hij besluit te gaan trainen, samen met Jerry Lee. Deze heeft n.l. 1 iets wat hij absoluut niet wil doen en dat is van af iets hoogs naar beneden springen.
Dooley's baas heeft nog een andere remedie gevonden om de aanvaller te pakken te krijgen. Dooley krijgt een partner en Jerry Lee ook. De jonge agente Welles en haar Dobermann Zeus moeten hem gaan helpen. Dooley staat hier nogal sceptisch tegenover en probeert ook van alles te doen om hen voor gek te laten staan. Samen zorgen ze er echter wel voor dat ze er achter komen wie de aanvaller is. Het blijkt een bekende te zijn van Dooley en zijn overleden vrouw Tracy. Een rancuneuze man die niet te stoppen is!

1999

17:38 Gepost door Helliwood-man in DVD | Permalink | Commentaren (0) | Tags: james belushi, christine tucci, k-9, 1999 |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.